Günümüzde salam, özellikle kolay ve hazır tüketilebilir özelliği ile çalışanların daha çok tercih ettiği bir ürün haline gelmiştir. Köyet Salam çeşitleri içerisinde herkesin damak zevkine uygun ürün mevcuttur.
Salamlarımız kalite ve eşsiz lezzetini e doğallıktan ödün vermemesi sonucunda olusmustur. Her aşamasında büyük bir özenle takip edilir. Her yaş gurubunun güvenle tüketeceği ürünlerin sırrı bu doğallıktadır.


Salam üretimi aşamaları
parçalanma
sınıflandırma
yağ ve sinir dokuları temizlenmesi.
Etlere tuz, katkı maddeleri ve kendine has salam baharatı katılarak emülsiyon haline gelmiş salam hamuru elde edilir. Otomatik dolum makinelerinde tamamen steril ortamda kendine has kılıflara doldurulur.
Salamlar kapalı devre fırınlarda usulüne uygun yöntemlerle pişirilir.
Salamdan etkilenmeyen ve salamı etkilemeyen malzemelerle ambalajlanır
etiketlenir
soğuk zincir uygulanarak satışa sunulur.